След като пребил до смърт бившата си жена, се напил

...
След като пребил до смърт бившата си жена, се напил
Коментари Харесай

Убиецът от Тервел направил пълни самопризнания

След като пребил до гибел някогашната си жена, се напил до несвяст
Задържаният за убийството на някогашната си жена строителен служащ Фаредин Ахмед е направил цялостни признания, оповестиха от Варненската апелативна прокуратура. 51-годишният мъж бе хванат в 23,30 ч във вторник в апартамент, който трябвало да ремонтира. Органите на реда го разкрили мъртвопиян и несъответстващ. След като трезвен в ареста, признал какво е направил и към този момент е притеглен под наказателна отговорност за ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод.

В 8 часа сутринта във вторник Фаредин преби до гибел някогашната си брачна половинка Айше на ул. " Черно море " в Тервел. Двамата били разведени от дълго време, само че той не спирал да я тормози. Преди 4 години дамата си извадила ограничаваща заповед, само че Фаредин я нарушавал, за което е бил глобен. Във съдбовната заран двамата разговаряли по телефона два пъти, след което се срещнали на улицата. Помежду им лумнал скандал. Фаредин нанесъл голям брой удари с камък по главата на 45-годишната майка на двете му деца. След това я оставил в локва кръв и избягал. Минути по-късно минувачи забелязали безжизненото тяло и подали сигнал на тел. 112.

Улични камери са запечатали придвижването на жертвата и килъра директно преди закононарушението. Събрани са материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска, съдебно-психологическа, биологична и други експертизи. Предстои Добричката окръжна прокуратура внесе в съда искане Фаредин да бъде арестуван под стража. За действието той може да получи от 15 година до пожизнен затвор без право на подмяна. Разследването продължава, като хипотетичният претекст за злокобното закононарушение е ревнивост.

За бързото разплитане на случая и залавянето на килъра добричкият областен прокурор Радослав Бухчев изрече специфична признателност към органите на Министерство на вътрешните работи в Тервел и Добрич.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР