След като правителството излезе с официална позиция, можем да смятаме,

...
След като правителството излезе с официална позиция, можем да смятаме,
Коментари Харесай

Ген. Запрянов: Кримският мост е взривен от Русия

След като държавното управление излезе с публична позиция, можем да считаме, че България е изчистила своето име. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз някогашният зам.-министър на защитата Атанас Запрянов.

Внушението, че България има нещо общо, не е инцидентно. На съветската страна е належащо да дефинира интернационално присъединяване против нейните ползи и да се върви по линията, която Путин следва отдавана, че в в събитията в Украйна са намесени западни страни, съобщи ген. Запрянов изказванията на Русия, че камионът, взривил се на Кримския мост, е тръгнал от България.

Целта за България е да се дестабилизира ръководството, да се появи подозрение, да се активизира проруският детайл в България, добави той.

Абсурдно е сходно количество гърмеж да премине толкоз граници. Това, което се случило, е квалифицирано и осъществено в Русия. Не е допустимо толкоз огромно количество гърмеж да влезе в Русия, без да е засечено. Но руснаците нямат интерес да кажат истината, акцентира някогашният зам.-министър на защитата.

Интересно е по какъв начин е изчислено тъкмо в този миг да се взриви бомба и на моста да има влакова комбинация с цистерни с гориво.

Руските проверяващи би трябвало да кажат какъв тип е взривното вещество, водачът самоубиец ли е или камионът е взривен отдалечено. Ако е употребен термитен гърмеж, нещата опират до Русия, Украйна не разполага с такава технология, разяснява ген. Атанас Запрянов.

Демократичният свят подозира, че това събитие се употребява незабавно от Путин като опрощение за удари по цивилното население а Украйна, което се квалифицира като терористичен акт в интернационалното право. Взривът може да е умислен за да послужи като развързване на ръцете на Русия за сходен вид бойни дейности, сподели още ген. Запрянов.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР