След като постоянно се говори за ерата на интернет и

...
След като постоянно се говори за ерата на интернет и
Коментари Харесай

Тинейджърите искат за Коледа виртуални валути

След като непрекъснато се приказва за ерата на интернет и технологиите и по какъв начин днешните деца израстват непроменяемо с тях, то следва подаръците, които желаят децата за Коледа да са разнообразни от тези, които са желали преди няколко години, написа MarketWatch.

За първи път, младежите си пожелават за подарък криптовалути, като Bitcoin и Fortnite " V-Bucks ", вместо пари, ваучери за избран магазин или уебсайт, или просто подарък. Това излиза наяве от " Holiday 2018 ", отчет за настройките на потребителите за празниците през тази година, направен от Piper Jaffray, компания за ръководене на активи.

Както останалите криптовалути, V-Bucks не носи сигурността на действителните пари. Тези, които играят Fortnite, могат да си купят 1000 V-Bucks виртуална валута единствено за $9,99. Те могат да я употребяват да си купуват нужни продукти по предопределение в играта. Или напряко да заплатят 999 V-bucks за прекосяване на последващо равнище.

Fortnite е мултиплейър за мобилни устройства, лични компютри и конзоли за игри. Самата игра е безвъзмездна, само че обновленията се заплащат. Видео играта е донесла над $300 милиона на Apple`s iOS, откогато компанията стартира да я предлага в своята система през март.

Какво друго желаят младежите за коледен подарък съгласно изследването?

Номер едно в листата им с стремежи е iPhone. И четирите артикули, които най-често биват купувани или мечтани от потребителите, са на Apple - часовник, Macbook и Airpod, с изключение на iPhone. Марката е следвана от Gucci, Vans, Adidas и Lululemon (баскетболна симулативна игра). Apple заема 11,5% от желанията на младежите. iPhone -ите съставляват атракция както за по-малките, по този начин и за възрастните.

Според изследване от 2017 година в уеб страницата за запознанства Match.com, притежателите на iPhone са 21 пъти по-склонни да осъждат тези, които употребяват Android телефони. Притежателите на американските устройства имат по-високи приходи по отношение на Android потребителите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР