След като поп принцесата Бритни Спиърс са пореден път не

...
След като поп принцесата Бритни Спиърс са пореден път не
Коментари Харесай

Краят на една легенда: Бритни Спиърс слиза от сцената, повече няма да пее пред публика

След като поп принцесата Бритни Спиърс са следващ път не съумя да се изтръгне от попечителството на татко ѝ, още веднъж Джейми Спиърс ще управлява делата и финансите на щерка си. А това съгласно юриста на певицата значи, че тя няма да има участия и концерти, защото татко ѝ е индивидът, който управлява кариерата ѝ.

Виж още: Мария Бакалова не вярвала, че ще а вземат в Борат - била българка! Актрисата за сцената с Джулиани

38-годишната певица е под попечителството на татко си от 2008 година насам, защото тя претърпя не един душевен срив, като менталното ѝ положение докара до хоспитализацията ѝ. " Клиентът ми ме осведоми, че се опасява от татко си. Тя няма да излиза пред аудитория, в случай че татко ѝ дава отговор за кариерата ѝ ", съобщи юристът на Бритни пред съдията. 

Виж още: Да си мегазвезда и да нямаш пари даже за храна! Историята на Джейсън Момоа

Повече от десетилетие почитатели на певицата упорстват Бритни да бъде освободена от попечителството на татко си. Според тях то е било нужно преди 12 години, когато евентуално е избавило живота и кариерата на Бритни. През август певицата стартира обществено да приказва, че желае да си върне контрола над живота и работата си. Тя самата не била говорила с татко си от доста време. 

Виж още: Лиъм Хемсуърт тотално не помни за Майли, радва се на любовта с Габриела

До предходната година Джейми Спиърс контролираше не просто кариерата на щерка си, а и други значими житейски решения. Той се отдръпна от тази роля предходната година, само че назначи човек, който да поеме тази работа. Бащата на певицата нееднократно е заявявал, че единствената му мотивация за тези каузи е безусловната обич към щерка му и желанието му да я отбрани от тези, които желаят да се възползват от нея. 

Изображение: Getty Images/ https://www.instagram.com/britneyspears/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР