След като получи само подкрепата на Има такъв народ и

...
След като получи само подкрепата на Има такъв народ и
Коментари Харесай

Депутатите отхвърлиха идея на "Възраждане" за комисия, изследваща COVID мерките

След като получи единствено поддръжката на " ИТН " и Движение за права и свободи, предлагането на " Възраждане " за основаване на комисия, която да изследва ограниченията против разпространяването на ковид, бе отхвърлено от болшинство в Народното събрание.

" Против " гласоподаваха депутатите на " Продължаваме промяната ", множеството депутати на " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България " са дали своят вот " Въздържал се ", а народните представители на ГЕРБ-СДС не участваха в гласуването.

Депутатите на Движение за права и свободи гласоподаваха в поддръжка на основаване на комисия за ограниченията, макар че по време на разискванията Хасан Адемов от придвижването разгласи, че " не вижда никакъв смисъл от тази комисия ". По думите му, в случай че задачата ѝ е да бъдат анулирани рестриктивните мерки против разпространяването на инфекцията, право на законодателна самодейност има всеки народен представител. " Какво ще направи тази комисия на мен не ми е ясно ", заключи Адемов.

В тона на Коронавирус говоренето на " Възраждане " се включи Тошко Йорданов от " ИТН ", който разгласи, че имало " изборно отношение към комисиите. Когато е тематика, която не ви харесва, не ви трябват комисии ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР