След като получи първо 20 години затвор, а след това

...
След като получи първо 20 години затвор, а след това
Коментари Харесай

Бг Безумие: Уби Брутално Алекс За 1 Цигара! Съдът Му Намали Присъдата На Смешните 3 Години!

След като получи първо 20 години затвор, а по-късно 17 години, магистратите внезапно понижиха наказването на три години.

Битият Алекс изпадна в кома на 8 юли 2017 година, откакто е ударен по главата. Инцидентът станал, когато Александър и негови другари се прибирали от дискотеката. Били пресрещнати от група роми. Един от тях изискал на Алекс цигара и откакто не получил, двете групи се сбили, при което младежът е бил ударен с бутилка.

По случая беше арестуван 32-годишният Валентин с дебело престъпно досие. Седмица след случая Алекс издъхна в болничното заведение, а прокуратурата изиска пожизнен затвор за Валентин Маринов. Адвокатът на Маринов акцентира, че при аутопсията изрично не е било открито телесно увреждане, получено от мощен удар с пестник в лицевата част на потърпевшия.

По тази причина Апелативния съд във Велико Търново преквалифицира действието от ликвидиране, осъществено по хулигански подбуди, в съзнателно нанесена лека телесна щета, при която е настъпила гибел по несъобразителност, написа дир.бг. С това решение се е стигнало и до забележителната смяна в наложеното наказване - от 20 на 3 години " отнемане от независимост " при общ режим.

Решението на Апелативния съд във Велико Търново може да бъде обжалвано пред висшата инстанция.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР