След като покори музикалната сцена, Лени Кравиц реши да се

...
След като покори музикалната сцена, Лени Кравиц реши да се
Коментари Харесай

Рок легендата Лени Кравиц смени китарата с мебели СНИМКИ

След като покори музикалната сцена, Лени Кравиц реши да се опитва в дизайна. През 2003 година той отвори своето студио Kraviz Design в Ню Йорк. И по този начин влезе в редиците на доста свои сътрудници - артисти и актьори, които се оказват изкушени от архитектурата и дизайна.

Лени основава изобретателни и ексцентрични мебели, съвсем като неговия рок гений. Музикантът дебютира на мебелно ревю в Милано, където показа сбирката си столове - Mademoiselle за Kartell. " Случайно станах интериорен дизайнер, защото не съумях да намеря мебели и аксесоари, които да дават отговор на усета ми и метода ми на живот. Така започнах да ги планирам и осъществявам самичък. Приятелите ми, които идваха у дома, ме питаха дали могат да се снабдят със същите неща ”, споделя Кравиц.

Един от последните му планове е тузарско имение в Лос Анджелис на стойност 38 млн. $. Имотът се продава изцяло обзаведен, тъй че бъдещият му притежател да може да стартира с купоните незабавно. Басейнът се простира в задния двор на имението. Новото е, че той е екипиран с качествена аудиосистема, тъй че да слушате музиката на Лени Кравиц, до момента в който плувате. Ултрамодерна система за 1.5 млн. $ отваря и затваря плъзгащите се стъклени порти - по този начин в къщата когато и да е влиза задоволително светлина.

Няколко солидни творби на изкуството, направени от бронз и струващи 1.4 млн. $, са подредени до кожен фотьойл, паралелно с препарирани пауни. Това обаче не е единственото място за отмора. В голямото предверие на имението е конфигурирана 200-инчова видеостена, аудиосистема на стойност 450 000 $, камина и няколко дивана, проектирани като място за релакс. Перла в короната на обзавеждането обаче е неповторим диван, за чийто дизайн се е погрижил персонално Лени Кравиц.

„ Можете да седите или да лежите, занимателно е и секси ", споделя Уилямс от компанията за недвижими парцели Williams & Williams пред CNBC. Кравиц и екипът му просто са „ желали да основат мебели, на които човек може и да танцува. В този дом всичко е автоматизирано - задоволително е да се натисне един бутон и от тавана излиза тв приемник. С различен бутон се палят камините, които незабавно стартират да горят в разнообразни ъгли на стаята.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР