След като поговорихме с Даан Ван Хаарлем за предстоящото мач

...
След като поговорихме с Даан Ван Хаарлем за предстоящото мач
Коментари Харесай

Eвгений Баннов: Досега не съм играл във вечно дерби, ще бъде интересно

След като поговорихме с Даан Ван Хаарлем за идното мач с ЦСКА на 13 февруари, в този момент ви предлагаме и коментара на другия чужденец в тима Евгений Баннов. 208-сантиметровият нападател също е въодушевен от първото си присъединяване във " безконечното " дерби на България. Женя, както всички го назовават, отговори на същите въпроси за формалния уебсайт и формалната страница на клуба във фейсбук.

- Женя, следва ти първото присъединяване в най-голямото дерби на българския спорт сред Левски и ЦСКА. Какво знаеш за това съревнование?
- Вече съм осведомен, че в българския волейбол, а и в спорта ви като цяло, това е най-голямото и значително дерби. Разказаха ми, че предходната година е подложен връх по посещаемост за българското състезание с мача сред двата тима в " Арена Армеец ". Това в действителност е впечатляващо.

- ЦСКА е на второ място в класирането, имаш ли някакви усещания от този противник?
- Там играят доста опитни състезатели и като цяло тимът е много боеспособен. Не бих споделил обаче, че ни превъзхождат. Надявам се да покажем най-хубавото, на което сме способни.

- Левски и ЦСКА са най-големите противници в българския спорт, само че наподобява в Русия нещата не стоят е по същия метод. Разкажи ни освен това за дербитата там.
- Разбира се, у нас няма такива кардинални дербита с огромна традиция. По-скоро съперничеството е обвързвано с географското разположение на тимовете. Например, отборът на Локомотив (Новосибирск) постоянно си е съперничил с този на Кузбас и в известна степен с Факел. Що се отнася до другите спортове, постоянно казано, не ги проследявам доста и не мога да дам мнение.

- Досега взел участие ли си в сходно на Левски – ЦСКА дерби?
- Играл съм единствено в контроли против Кузбас, тъй че нямам необикновен опит в сходни дербита. За мен обаче няма значение залогът на мача, постоянно е значима единствено успеха. Все отново ще бъде забавно за мен това ново прекарване.

- От повече от два месеца си в България. Харесва ли ти тук и приспособява ли се елементарно към тима?
- Чувствам се доста добре и чувствам, че с всеки мач получавам все по-голяма убеденост, което е извънредно значимо. Момчетата ми помогнаха да се приспособявам бързо и като цяло имаме страхотни взаимоотношения. Мисля, че имаме положителни шансове да реализираме нещо в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР