След като пое управлението през лятото, Ерик тен Хаг се

...
След като пое управлението през лятото, Ерик тен Хаг се
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш разкри строгите правила на Тен Хаг спрямо Роналдо

След като пое ръководството през лятото, Ерик загар Хаг се зае с преструктурирането на метода на Манчестър Юнайтед отвън игрището и наложи свои лични правила. Съобщава се, че той е постановил, че играчите би трябвало да следват непоколебим дрескод, когато съставляват клуба, да подсигуряват, че се хранят в несъмнено време в Карингтън, както и да следват възбраната за потребление на мобилни телефони по време на пътувания.

Тен Хаг също по този начин бързо потуши всяка неприятна дисциплинираност, най-много в тази ситуация с Кристиано Роналдо. Португалецът беше осъден за овакантяване на конфликт с Тотнъм преди края и в последна сметка напусна клуба по взаимно единодушие през ноември. Джейдън Санчо също беше изпъден, откакто не съумя да извърши стандартите на Тен Хаг, като Бруно Фернандеш призна, че твърдата му позиция в началото е била потрес за тима.

" Тен Хаг пръв дойде и ние отидохме на турне и тренировките, които имахме, той изисква: правиш го или излизаш. Вие не играете. Всички реагирахме по този начин първоначално: " Той ще направи ли това, или не? Ако огромен състезател не прави това, което желае, ще го раздра или не? " И той го правеше доста пъти, правеше го с Кристиано, с Джейдън, с Маркъс.

Маркъс евентуално беше в най-хубава форма против Уулвс, той направи нещо неправилно и мениджърът го извади. В първия миг си помислихме, че той е главният ни човек и имаме потребност от него, само че по-късно седях с Дейвид (Де Хеа) и споделих, че би трябвало да бъде по този начин, защото в случай че не, по-младите ще си помислят, че в случай че не направи нищо на тях, няма да направи нищо и на него.

Той изиска от Раши да си пореден във всичко, освен в игрите си, в головете и представянето си, само че и отвън терена. Маркъс първоначално беше гладен, тъй като искаше да играе, само че не направи направи нещо неправилно, той одобри, влезе, вкара, ние печелим и най-после той и треньорът се смеят. Понякога би трябвало да въведеш правила в къщата си. В противоположен случай те ще те прегазят и ще бъдат притежатели на къщата ", показа Фернандеш.

" Червените дяволи " ще играят против Барселона в реванша от плейофите за Лига Европа в четвъртък на " Олд Трафорд ", като резултатите са заключени 2:2 след първия мач на " Камп Ноу ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР