След като пое контрола над Twitter, Илон Мъск даде на

...
След като пое контрола над Twitter, Илон Мъск даде на
Коментари Харесай

Мъск готви значително поскъпване на услугата за платен абонамент Twitter Blue

След като пое контрола над Twitter, Илон Мъск даде на чиновниците на обществената мрежа нов ултиматум – спазете крайния период за въвеждане на платена верификация в Twitter или си съберете багажа и напуснете, написа американското издание „ Дъ Върдж “.

Според информация на медията Мъск желае да вдигне цената на незадължителния месечен абонамент на Twitter, прочут като Twitter Blue, от 4,99 $ на 19,99 $ на месец. Променената услуга ще включва нови функционалности, в това число и верификация на сметките. Според проекта потребителите, които сега имат верификация под формата на синя отметка, ще разполагат с 90 дни с цел да се абонират на новата услуга, като в противоположен случай ще изгубят значката, доказваща достоверността на техния профил.

Служителите, работещи по плана, са били известени в неделя, че би трябвало да спазят крайния период до 7 ноември, с цел да вкарат функционалността, или ще бъдат уволнени.

Мъск беше явен в месеците преди придобиването на обществената мрежа, че желае да преработи метода, по който Twitter ревизира сметки и се оправя с ботове. „ В момента целия развой на верификация се преработва “, написа той в неделя.

Въпреки че закупи компанията преди броени дни, Мъск бързо напредва по въвеждане на промени в Twitter. След като в профил огромна част от управлението на компанията, той възнамерява и съкращения на доста от чиновниците, които се чака да стартират тази седмица. Служителите, натоварени с осъществяването на планове на Мъск, откогато той пое контрола в четвъртък вечерта, работят до късно през нощта и през уикенда.

Абонаментът за Twitter Blue започва преди съвсем година като метод за обзор на публикации без реклами от някои издатели. През няколкото тримесечия, в които Twitter регистрира облаги като обществена компания след борсовия си дебют, рекламата донесе по-голямата част от нейните приходите. Мъск се стреми да усили броя на потребителите с абонамент, тъй че тази услуга да съставлява половината от общите доходи на компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР