След като по-рано през лятото Виртус (Болоня) подписа с Милош

...
След като по-рано през лятото Виртус (Болоня) подписа с Милош
Коментари Харесай

В Болоня работят за още един силен трансфер

След като по-рано през лятото Виртус (Болоня) подписа с Милош Теодосич, в този момент от управлението на славния клуб работят за още един мощен трансфер. Очаква се след края на международното състезание в Китай към състава на Саша Джорджевич да се причисли един от най-хубавите италиански играчи - Алесандро Джентиле.

26-годишният Джентиле е свободен сътрудник, откакто прекара последния сезон в редиците на елитния испански Естудиантес. С екипа на мадридския отбор той записа 22 мача в Лига АСВ, като в тях се отчиташе приблизително с 15.2 точки, 4.1 битки, 1.6 асистенции и 0.5 отнети топки при 51% успеваемост в стрелбата за 2 точки и 68% успевамост от наказателната линия. В кариерата си Алесандро е играл за Бенетон (Тревизо), Олимпия (Милано), Панатинайкос, Апоел (Йерусалим), а също така има и един сезон като състезател на Виртус - през 2017/2018.

Най-добрият италиански баскетболист за 2014 година бе определен под №53 в Драфта на НБА през същата година, само че към момента не е стигнал до Лигата на извънземните.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР