След като по-рано днес стана ясно, че в градовете Торино

...
След като по-рано днес стана ясно, че в градовете Торино
Коментари Харесай

Сянката на 2006 г. надвисна: Ювентус може да бъде изваден отново от Серия А!

След като по-рано през днешния ден стана ясно, че в градовете Торино и Милано, " Gazzetta Dello Sport " написа, че грандът от Италия е застрашен от ново изхвърляне от Серия А!
През 2006 година, поради скандал с споразумяване на мачове, " остарялата госпожа " отиде да играе в Серия Б, а за клуба последваха четири-пет мрачни години, до момента в който Антонио Конте не се появи в картинката...
Този път не става въпрос за манипулиране на мачове, а за финансови фалшификации - проверява са документите в интервала сред 2019 и 2021 година, която касае докладите и прехвърлянията на тима. Съобщава се, че 42 от подписаните покупко-продажби на Юве са обект на инспекция.
Според разпоредбите на италианската , при сходни случаи клубът може да бъде получи едно от следните санкции: санкция, лишаване на точки от актива или изхвърляне от шампионата в по-долна дивизия!
*Малко по-късно през днешния ден Ювентус играе с Аталанта!
В идните дни ще разберем повече за това следствие, което визира най-високопоставените фигури в Ювентус - Андреа Аниели, Павел Недвед, а също и някогашния състезателен шеф Фабио Паратичи, който през лятото отиде да работи в Тотнъм.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР