След като по-рано днес, 8 май, от електронна поща с

...
След като по-рано днес, 8 май, от електронна поща с
Коментари Харесай

Васил Божков изкара стенограми срещу Бойко Борисов за Закона за хазарта

След като по-рано през днешния ден, 8 май, от е-поща с име " Васил Божков " на латиница и с домейн Gmail беше изпратено известие от името на Васил Божков, че министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е излъгал за това кой е приел поправките в Закона за хазарта по отношение на данъчното облагане на бранша, в този момент от формалния имейл на " Нове Холдинг " пристигна същото известие, само че с обяснения по написаното по-рано.
Ето какво беше написано за хронологията за смяна на Закона за
хазарта:
1. На 29.10.2014 година Георги Кадиев внася Закон за изменение и допълнение на Закона за
хазарта.
2. На 19.11.2014 година законът на Кадиев е отритнат. Законът на Кадиев има една наредба, която споделя, че с държавна такса 20% се таксуват игрите на покер - 20% от събирането на такси и комисиони за присъединяване.
3. На 26.11.2014 година Менда Стоянова внася същия закон като позволяват с 20% такси и комисиони за присъединяване да се таксуват всички
хазартни игри. На 5.12.2014 година този закон е признат.
Като доказателство за това, в новото известие, от " Нове Холдинг ", е показана информация по въпросните дати - от формалния уебсайт на Народното събрание, и кой по какъв начин е дал своя вот, както и стенограмите.
Първо е даден линк към проектозакона на Кадиев - ТУК!
След това е показан линк по какъв начин законопроектът е отритнат, със стенограма и таблици с дали своят вот, в това число поименни - ТУК!
После има линк с проектозакона на Менда Стоянова - ТУК!
Накрая има два линка с гласуването на този план, отново със стенограма и таблици с дали своят вот, в това число поименно - на първо четене ТУК и на второ ТУК, като надлежно той е признат.
По-рано през днешния ден, Борисов съобщи, че: " Законът знаете кой го писа през 2014 и 2015 година Тогава
хазартът напълно беше пропуснат. Ние въведохме такси. Това, че комисията не е спазвала закона... Всички към този момент са обвинени ".
Очаквайте детайлности!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР