След като пи чай с британската кралица, Преслава продължи срещите

...
След като пи чай с британската кралица, Преслава продължи срещите
Коментари Харесай

Преслава гушна Риана и се оплака

След като пи чай с английската кралица, Преслава продължи срещите си със международно известни персони, написа Woman.bg . За няколко дни фолкдивата бе в Лондон, откъдето разгласява фрагменти всеки ден. Поводът за пътуването ѝ е присъединяване, само че тя несъмнено е намерила време и за разходки из британската столица. Преди два дни певицата показа кадър по какъв начин театралничи до Нейно Величество в музея на Мадам Тюсо с думите: "После да не кажете, че не съм пила чай с кралицата ".



И въпреки да е явно, че това е восъчна фигура на кралица Елизабет Втора, очевидно почитателите на Преслава са били екзалтирани от фотографията. Или най-малко по този начин може да се твърди от думите, които написа певицата към идната си обява в Инстаграм. “Madame Tussauds “ - музей с восъчни фигури в Лондон! Умишлено го разяснявам, тъй като във фейсбук мисля, че нямам по коментирана и харесвана фотография от тази с восъчната фигура на Елизабет ||.

Два дни не ми стигнаха да чета “колоритни” мнения. " Това написа тя към идващите фотоси от разходката си в музея, като виждаме че се е снимала до куп звезди, в това число Анджелина Джоли, Скалата, Ким Кардашиян и Риана
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР