След като певицата Кали обясни в телевизионно интервю, че се

...
След като певицата Кали обясни в телевизионно интервю, че се
Коментари Харесай

Бившият на Кали: Сегашното й гадже я купи с бакшиши

След като певицата Кали изясни в телевизионно изявление, че се е разделила с бащата на третото си дете Влади поради душевен тормоз и обиди, той също не й остана задължен. В серия изявленията туристическият необут даде своето пояснение за разлъката, като упрекна фолкаджийката, че го е мамила със настоящето си гадже Атанас, до момента в който двамата към момента са били дружно. „ При нея няма обстановка, в която ще остави единия сътрудник и тогава да търси различен, постоянно се държи за два клона и опипва почвата, до момента в който не се убеди в сериозността на желанията на следващия претендент.

Връзката й с Анастас е доста преди нашата разлъка, в това съм на 100% уверен. На мен ми сподели за него две седмици след раздялата. Каза ми, че съм я хвърлил в ръцете на различен и е преоткрила любовта. Малко по-късно отхвърли да ми го е споделяла, а аз го имам написано на съобщение”, съобщи Влади пред „ Блиц”. Той бе безапелационен, че Кали е насочила вниманието си към Атанас поради меркантилност:” Със настоящия й сътрудник се познава от три години, хвърлял й огромни бакшиши. Участията й в Пловдив зачестиха предишното лято и я попитах да няма някаква игра, откакто толкоз постоянно върви. Отговори ми отново със скандал”.

С половин уста Влади призна, че и той е бил в сходно състояние, до момента в който Кали към момента е била интимна с бащата на втория си наследник Антон Краус: „ Когато се срещнах с нея не знаех коя е, нито с кого има връзки и че има деца. Това го разбрах до момента в който имахме чисто другарски връзки. Видяхме се няколко пъти на плажа и ми показа, че има деца и мъж, само че връзката им не върви и ще се разделят. Малко по малко нашите връзки се задълбочиха. В следствие разбрах, че тя не се е разделила с него и към момента живеят дружно. За няколко месеца прекратих всевъзможен контакт с нея, пожелах й да си оправи връзките с мъжа и да има обикновено семейство.

Все отново имат едно прелестно дете, което заслужаваше да израсне с майка и татко. Оставих я, блокирах я, не й подвигах телефона и това продължи към 6 месеца. След което се видяхме инцидентно на едно празненство и ми сподели, че се е разделила с мъжа си. Пак започнахме някакви връзки, раздели се с Антон и пристигна да живее при мен. Със сигурност имам виновност, тъй като ме е познавала, само че не съм основната причина да се раздели с него”, изяснява Влади. Той държи да подчертае, че е заможен мъж, което постоянно било от голяма важност за някогашната му половинка.

„ От самото начало й споделих, че не съм милионер и мога да й предложа нова кола и домът, в който пребивавам. Жилището ми е 230 кв.м., имаше задоволително място всичките й деца и сътворих улеснения за всяко едно. Аз зимата се занимавам с туроператорска активност в Банско, с по-голямата част от британските туристи се занимавам аз. Имам плажна линия и къмпинг в Гърция, тъй че се оправям почти с финансите”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР