След като певицата Диона беше хваната да шофира под въздействието

...
След като певицата Диона беше хваната да шофира под въздействието
Коментари Харесай

Журналист за Диона: Препоръчително е да се отдръпне от публичното пространство за известно време

След като певицата Диона беше хваната да кара под въздействието на кокаин мненията за действието й не стопират. Мнозина са потресени от последващите дейности на певицата, която трансформира закононарушението в поредност от шеговити и извънредно неуместни постове. 

Ето какво съобщи младата водещата и инфлуенсър Флора Стратиева. Флора е извънредно известна измежду младата публика: 

" Когато човек направи неточност се извинява. Това не е огромно мъжество, това е the bare minimum. Kогато направи неточност, която заплашва други човешки животи, единствено извинението не е задоволително.

Препоръчително е индивидът да се отдръпне от общественото пространство за известно време. Ако има малко съвест (или най-малко добър ПР екип), може дори да подари на някоя фондация, която оказва помощ на фамилиите на жертви на такива водачи.

Когато един човек не просто не се извини, не просто не се отдръпне от общественото пространство, не просто не покаже капка примирение и страдание, само че и интензивно се подиграва със случилото се, принизявайки обвинявания за шофиране под въздействие на опиати до тъпи мемета и зле-изпята ali express версия на ария на Doja Cat, за мен този човек е не просто безочлив. Това демонстрира тотално дисасоцииране не просто от действителността, а от базовите човешки страсти.

Не знам за какво през 2024, в страна рекордьор по убийства на пътя, би трябвало да си обясняваме, че да шофираш ПИЯН или ДРОГИРАН е неприятно.

В естествени пазарни условия, всяка уважаваща себе си компания, би прекратила работата си с този субект. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР