След като отминат нещата след време, цялата тежест ще падне

...
След като отминат нещата след време, цялата тежест ще падне
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Дано забравим скандала с полиграфа

" След като отминат нещата след време, цялата тежест ще падне върху нас. Няма да питат къде са играчите, а какви са резултатите ", разгласи треньорът на Черно море Илиан Илиев във връзка абсурда с полиграфа, който взриви българския футбол в края на предишния сезон.

" Каква е задачата пред Черно море? Да изградим тим. Заради някои неприятни неща ни напуснаха съществени футболисти, а пък Радослав Василев избра офертата на Арда. Искам да имаме едно положително показване. Сега има футболисти, които работят доста добре. Когато обаче дойдат същинските мачове, душeвността им не устоя. При нас не е имало отлив на почитателите. Като победихме Левски, ЦСКА и Лудогорец стадионът стартира да се цялостни ", продължи той пред Evima Sport.

" Дайте да не навлизаме тематиката за абсурда с полиграфа и да няма спекулации. Дано всичко това се не помни - както футболистите, по този начин и клубът да продължат напред. Не тръгваме от нулата, само че гоним българи, а взимаме чужденци. Какво ни споделиха от управлението? " Работим и това е ", призна Илиан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР