След като отмъкна 5 млрд. лева от спестяванията на българите

...
След като отмъкна 5 млрд. лева от спестяванията на българите
Коментари Харесай

Връх на цинизма! Дъщерята на Цветан Василев плюе България в скандални клипове, подсъдимият Огнян Донев й осигурява трибуна!

След като отмъкна 5 милиарда лв. от спестяванията на българите и се укри от правораздаването в първокласен петзвезден хотел в Белград, Цветан Василев към този момент три години не е спирал да се показва за герой срещу корупцията, жертва на скрит план и какво ли още не, единствено и единствено да избегне изправянето на подсъдимата пейка.

За тази цел Василев заплаща на пиари, поръчкови публицисти, поддържа персонален уебсайт, профили в обществените мрежи, а цяла войска от тролове в интернет лъскат от заран до вечер имиджа му. Безуспешно, тъй като няма по какъв начин от знак на корупцията, да се събудиш чист като сълза, откакто си източил посредством фирми-бушони целия паричен запас на банката.

Наглостта на българския Мадоф обаче очевидно се е предала и на цялата фамилия Василеви, както и на дъщеря му Радосвета, която също се изкара жертва на правораздаването, въпреки че до момента в който татко й беше на върха, самата тя с лека ръка харчеше милионите на вложителите в КТБ.


Радосвета Василева

В поредност от скандални клипове снимани в Белград и популяризирани главно във фейсбук от Цветан Василев, а от през днешния ден и в медията бухалка на Огнян Донев – „ Клуб Зет “ (и то като водеща новина), Радосвета с очевидно наслаждение и с усмивка на лицето, плюе срещу България, твърди че се занимава със „ обществен активизъм “ и с безформен възторг най-нагло изяснява, какво означавало българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, че българите били най-нещастливите хора в Евросъюза. Освен това България била най-бедната и корумпирана страна, нямало правов ред, както и съществували съществени проблеми с доверието в правосъдната система. Василева опитва да се прави и на стопански специалист, обяснявайки с поучителен звук какво не било свършило държавното управление, на кое място сме били по цифровизация и още куп високопарни и нищо не значещи изречения.

В последният клип Радосвета, показана от „ Клуб Зет “ не като обвинена по аферата КТБ, а като „ докторка по право от Лондон “ (!?), подлага на критика държавните управления на България, твърди, че имало „ мегакорупция “, а младежите бягали от страната, тъй като нямало господство на закона.
Разбира се, за корупцията Радосвета напълно несъмнено може да свидетелства от първа ръка, само че най-добре да го направи не по интернет, а в съда, когато татко й застане пред него. Тогава може да изясни на съдията по какви заслуги единствено на 29 години Василев я назначи за началник на банка „ Виктория “, както и в какви първокласни парцели се е ширила в страната и чужбина, до момента в който татко й е замислял следващата си финансова скица.

Пародията е цялостна, тъй като размахвайки театрално ръце и кривейки лице, в опит да се показа за „ специалист “, Радосвета в действителност демонстрира образно по какъв начин децата на крадци-олигарси си мислят, че щом родителите им имат пари, въпреки и присвоени от всички българи, всичко им е разрешено.
Дори и обществено да се излагат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР