След като откри вдигнатия преди дни пилон над Рожен и

...
След като откри вдигнатия преди дни пилон над Рожен и
Коментари Харесай

След като вдигна пилона, Радев заведе Деси на опера (снимка)

След като откри вдигнатия преди дни стълб над Рожен и от събора нахока украинците, че не са подготвени да умрат без пердах, бранейки родината си от съветския окупатор, Румен Радев разведри програмата си – взе, че заведе брачната половинка си Десислава на опера във Варна.

Президентът и половинката му бяха засечени измежду публиката на операта „ Аида “. Представлението е част от 14-ото издание на “Опера в в Летния спектакъл ”. От фотография, оповестена в „ 24 часа “ е видно, че Радев още веднъж употребява юмрука си – този път, не вдигнат победоносно, а подпиращ личната му глава. Президентът беше облечен в жанр „ Зеленски “, само че в побългарен вид – с изпотена начело блуза, а като че ли с цел да подчертае, че президента не е в интернационална изолираност, брачната половинка му Деси беше надянала рокля, наподобяваща бразилското знаме.

Паметливи си спомниха по какъв начин през 2017 година Деси Радева изревнува мъжа си от млада бразилска туристка, която го приклещи в царевското село Българи и подхвана неналожителен диалог с него. Раздумката беше прекратена от властната Деси, която крепко хвана мъжа си на разположение, че да върви в нейния коловоз.

През 2017 година Румен Радев гушна бразилка пред безпомощния взор на Десислава Радева. Днес първата дама върви с рокли с разцветките на бразилското знаме, с цел да не стават неточности.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР