След като отхвърли подобна оферта през октомври, съдия от окръг

...
След като отхвърли подобна оферта през октомври, съдия от окръг
Коментари Харесай

Сделката за признаване на вината беше посрещната с гняв, без допълнително време в затвора за фаталните MPls. кражба на автомобил

След като отхвърли сходна оферта през октомври, арбитър от окръг Хенепин одобри съглашение за признание на виновността в четвъртък, което ще разреши на съобвиняемия в смъртоносно кражба на автомобил в североизточен Минеаполис да избегне пандиза – решение, посрещнато с съмнение и отвращение от фамилията на убития мъж.

Стивън Марки, 39-годишен параюрист от Плимут, беше убит от двама младежи през юни 2019 година Единият от младежите беше наказан на 21 години затвор. Междувременно делото на Хюсейн Смело сърце беше трудно висящо за фамилията на Марки.

Случаят завърши ненадейно в четвъртък. Първоначално планувано като рутинно чуване, то бързо мина към защита, а по-късно напряко към присъда. Прокурорите трансформираха обвиняванията от помагачество за ликвидиране втора степен на опит за нахлуване от първа степен. Смело сърце се призна за отговорен за нахлуване. Неговата контрактувана присъда от 4 години е цялостна с изтърпяното време.

Докато тя слушаше публичните защ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР