След като от юни е ясно, че Мария Бакалова ще

...
След като от юни е ясно, че Мария Бакалова ще
Коментари Харесай

Персонажът на Мария Бакалова в Guardians of the Galaxy Vol. 3: Кучето-космонавт Козмо

След като от юни е ясно, че Мария Бакалова ще заеме една от водещите функции в Guardians of Galaxy Vol. 3, към този момент е известно и тъкмо каква ще бъде тя. По време на Comic-Con 2022 в Сан Диего бе оповестено, че българката ще озвучава руското куче Козмо.

В комиксите Козмо е употребен като тестово животно по време на Съветската галактическа стратегия през 60-те години на 20 век. След като се губи в космоса и получава телепатични умения, той се озовава в интернационалната станция " Knowhere ", където основава своя нов дом и в последна сметка се издига до шеф на защитата.

Това няма да бъде първата поява на кучето в Marvel вселената - обликът му бе показан в музея на Колекционера в първия и във втория филм от поредицата Guardians of the Galaxy. Сега за пръв път обаче ще го забележим в деяние. Козмо е водещ воин във видеоиграта Marvel`s Guardian of the Galaxy, която излезе през 2021 година.

Бакалова се причислява към звезден актьорски състав, в който личат имената на Крис Прат, Дейв Батиста, Зои Салдана и Елизабет Дебицки. Освен тях герои озвучават още Брадли Купър (Рокет) и Вин Дизел (Грут). В поредицата ще дебютира и Силвестър Сталоун.

Актрисата проби на огромния екран с ролята си в Borat Subsequent Moviefilm, с която се трансформира в първата българка, номинирана за " Оскар ", Бафта и " Златен Глобус ".

Присъединяването ѝ към фамилията на Marvel отбелязва втората ѝ значима роля след номинациите (не броим The Bubble) - първата идва в хорър комедията Bodies Bodies Bodies на режисьора Халина Рейн. Премиерата е планувана за 5 август 2022, до момента в който тази на Guardian of the Galaxy Vol.3 - за 5 май 2023.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР