След като от Стани богат се извиниха за сгрешения въпрос

...
След като от Стани богат се извиниха за сгрешения въпрос
Коментари Харесай

Стани богат пак разбуни духовете

След като от " Стани богат " се извиниха за сбъркания въпрос за легендата Паоло Роси, ново запитване остави подозрения у феновете. Участникът бе запитан кой футболен тим от Шампионска лига носи името на компания. Отговорите бяха " Аталанта ", " Бешикташ ", " Аякс " и " Шериф Тираспол ". Състезателят изиска жокер " Обади се на другар " и негов сътрудник уточни " Бешикташ ". Това бе и повода турските медии да отразят куриоза. Участникът обаче не беше сигурен и употребява втория си жокер " 50:50 ". При даден отговор " Аякс " състезателят завърши присъединяване си, защото за верен бе посочен " Шериф Тираспол ". Молдовският холдинг се занимава с хранителни артикули и произвеждане на облекла.

Следва да се означи обаче, че името " Аякс " също е употребявано от компания, предлагаща препарати за разчистване. В подобен случай се оказва, че тук няма единствено един правилен отговор, написа www.sportlive.bg. Също по този начин се отбелязва, че съществуват и други компании " Аякс ". Смята се, че клубът с това име е основан доста преди фирмите, кръстени по същия метод. Краят на въпроса " носи името на компания " значително подсказва, че се търси тим, който е кръстен на компания. " Шериф " е тъкмо подобен, тъй като притежател на тима е компанията, основана през 1993 година

Първоначалната реакция значително може да е объркваща. Факт е, че има куп компании, носещи името " Аякс ". Но по отношение на въпроса от страна на " Стани Богат " може да се заключи с решителност, че единственият правилен отговор е точно " Шериф ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР