След като от ноември усилено се говори, че Глория ще

...
След като от ноември усилено се говори, че Глория ще
Коментари Харесай

Ето я бременната щерка на Глория

След като от ноември интензивно се приказва, че Глория ще става баба, щерка й Симона Загорова най-накрая удостовери новината, видя Hotnews.bg . Младата певица употребява най-семейния празник Коледа да покаже огромния си стомах и да разгласи, че ще става майка за първи път. Глория незабавно показа поста на дъщеря си и разгласи, че е доста щастлива на инат на слуховете, че не се схваща с зетя Дани Милушев. Връзката сред него и Симона е единствено от близо година, само че очевидно е задоволително мощна, с цел да станат двамата родители за сефте.

Двамата прекараха първият „ локдаун “ през април консумирайки любовта си, а през лятото Симона бе неразделно до Даниел, който работеше като сервитьор в Слънчев бряг. Даниел Милушев е трябвало да стане служител на реда, само че зарязал униформата и през лятото работеше в известно заведение в Слънчев бряг. През есента, Симона го срещна с татко си, който от години живее в Скандинавия.

Симона е единствено на 24 години, а Глория ще гушне първо внуче едвам на 47 години, в случай че се има вяра на публично посочената й възраст.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР