След като от 2 десетилетия се прави на ударена по

...
След като от 2 десетилетия се прави на ударена по
Коментари Харесай

Била ли е Глория любовница на Георги Илиев

След като от 2 десетилетия се прави на ударена по тематиката, за първи път в биографичната си книга фолк дивата Глория споделя за буйната си обич с Георги Илиев. Публична загадка е, че тя има 2-годишна връзка с боса на ВИС-2, почнала през 2001-а и завършила през 2003-а година, написа Лупа.бг.

Бившият необут на Локо в един миг даже изоставя брачната половинка си Мая Илиева и заживява с любовницата си. В този интервал певицата публично се развежда със брачна половинка си Илия Загоров. Злите езици даже шушукат, че е правила аборт от Жоро и по този начин го е лишила от единствения късмет да има биологично поколение. Краят на връзките им е плевел. Той се връща при брачната половинка си и двамата стартират процедура за осиновяването на момиченцата, които са единствени наследнички на разстреляния необут.

Изоставената Глория пък стартира връзка с огромен оръжеен търговец. Досега тя загатна за аферата си с боса на ВИС-2 само във видеоклипа на песента си " Крепост ", който излиза през лятото на 2003-а. Песента възпява любовта на лирическата героиня към " неприятното момче ", а ролята на Жоро Илиев във видеото извършва Асен Блатечки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР