След като оставиха зад гърба си успешна 2017 година, северозападните

...
След като оставиха зад гърба си успешна 2017 година, северозападните
Коментари Харесай

Натоварена година предстои за Северозападните клубове по канадска борба

След като оставиха зад тила си сполучлива 2017 година, северозападните клубове по канадска битка "Селановци 2006 " и "АЕЦ Козлодуй 2006 " чакат ангажирана 2018 година, изпълнена със надпревари и шампионати.
Старши-треньорът на двата клуба Любен Иванов дефинира като "най-важно " картотекирането във федерацията:
"Първото и най-важното е картотекирането в Българската федерация, което към този момент стартира. Трябва да се приготвят картотеките, а след това да се парафират, с цел да могат състезателите да имат право да вземат участие в шампионатите и надпреварите. "
Важна юридическа задача визира бъдещето на ККБ "Селановци 2006 ", въпреки и да е единствено условност. Предстои пререгистрация на клуба в съда.
"Между май и юни би трябвало да се пререгистрираме, тъй като през тази година ни изтича регистрацията. ", означи Любен Иванов.
2018 година ще се отличава с "много надпревари ". В календара залягат Държавното състезание в Банско, Европейско състезание в София, Световно състезание в Турция, интернационалният шампионат в Селановци и обичайният северозападен шампионат "Белоградчик Open ".
"Очакват ни доста надпревари. Между 13 и 15 април е Републиканското състезание в Банско. То по същина е държавно състезание, което е подготовка за всички състезатели. Първите двама в класирането взимат квоти за Европейското и Световното и стават участници в националния тим. Европейското състезание ще е в София, в зала "Фестивална ", и ще се организира от 26 май до 3 юни. В турския курортен град Анталия ще е Световното - от 13 до 22 октомври. Местният шампионат в Селановци ще бъде на 13 октомври, а шампионатът на северозапада, носещ името "Белоградчик Open ", ще е през август. Има и интернационален шампионат в Благоевград през тази година, той е на 20 ноември. Една наситена година. ", проучва идните надпревари Любен Иванов и добави:
"Очаквам още по-добро показване от моите състезатели. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР