След като остана извън националния тим на Испания за Мондиала,

...
След като остана извън националния тим на Испания за Мондиала,
Коментари Харесай

Испанската федерация се подигра с Давид де Хеа

След като остана отвън националния отбор на Испания за Мондиала, вратарят Давид де Хеа е бил в допълнение отчаян и от локалната футболна централа. Според “Ел Чирингито ” преди дни играчът на Манчестър Юнайтед е получил известие, в което му се изрича признателност за прекараното в представителния отбор време на фона на това, че той се отхвърля. Истината обаче е, че Де Хеа въобще не е обявявал завършек на кариерата си в националния отбор.

“Давид, веселя се, че ти най-сетне взе решението, върху което мислеше. Вече ми споделиха, че напускаш националния тим ”, гласял текстът, подписан от президента на Футболната федерация на Испания Луис Рубиалес.

32-годишният пазач се е почувствал афектиран от това отношение.

Той не е играл за “ла роха ” от две години насам, като последователно отпадна от сметките на Луис Енрике. Очаквано селекционерът не го взе за Катар, като даже не го включи в предварителната си група от петима вратари. Според неофициалните информации наставникът не харесвал това, че Де Хеа не играе задоволително с крайници.
 Луис Енрике включи Ансу Фати, само че се отхвърли от Серхио Рамос и Тиаго Алкантара Луис Енрике включи Ансу Фати, само че се отхвърли от Серхио Рамос и Тиаго Алкантара
Де Хеа има 45 мача за Испания, като в 21 от тях не е допускал гол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР