След като остана без капитанската лента, вратарят на Шалке 04

След като остана без капитанската лента, вратарят на Шалке 04 ...

Шалке подготвя нова неприятна изненада за Нюбел.

След като остана без капитанската лента, вратарят на Шалке 04 Александер Нюбел е заплашен и от сядане на пейката до края на сезона. Той ядоса ръководството на клуба, след като отказа да подпише нов договор и се разбра с Байерн (Мюнхен), към който ще се присъедини през лятото със свободен трансфер.
Нова лекция и Байерн вече надушва първото място (видео)
Сега наставникът Дейвид Вагнер обясни, че титулярното място на Нюбел изобщо не е гарантирано. Досега той изтърпяваше наказание от 4 мача заради червен картон, но вече може да сложи отново ръкавиците. Треньорът обаче не изключва да продължи да гласува доверие на новия страж Маркус Шуберт, който пази в тези четири двубоя.

Вчера Шуберт направи няколко много добри спасявания срещу Байерн (Мюнхен), но допусна вина за два от головете при загубата с 0:5. “През идните дни ще обмислим кой да бъде на вратата - заяви Вагнер. - Шуби демонстрира отлични намеси, но пък и сгреши при две от попаденията. Няма как да се преструваме, че това не е така. Подобно на останалите от отбора и Маркус е имал по-добри изяви.”
Manuel Neuer supported Markus Schubert after yesterday's game: "It's good for a young goalkeeper to gain such experiences. We the older guys have experienced it. That's why it's not so bad for him. Bayern would have won today even with his very best performance" [Sky] pic.twitter.com/IyFQJD8fKO
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) January 26, 2020

Източник: sportal.bg