След като още на 11 юни Varna24.bg пусна стресиращо видео,

...
След като още на 11 юни Varna24.bg пусна стресиращо видео,
Коментари Харесай

Полицията моли за помощ, не може да открие извършителя на брутално нападение във Варна!

 След като още на 11 юни Varna24.bg пусна стресиращо видео, при което брутално с нож беше нападната продавачка във Варна, през днешния ден от полицията желаят подпомагане от жителите за различаване на причинителя. Ето апела на полицията:

Опит за обир от търговски обект в ж.к. " Аспарухово " е осъществен на 10 юни т.г., към 02:00 часа. Неизвестно лице, посредством опасност с нож (керамичен), е направило опит да извърши обир на оборотните пари в комерсиалния обект, като пострадала от дейностите на мъжа е 59-годишна жена.

Извършителят на закононарушението е на възраст към 25-30 години, висок е към 180 см, мускулест и с атлетично телосложение. Същият е бил облечен с бежово-зеленикав анурак с качулка, черни къси панталони, черни маратонки и черни чорапи.  

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което са осъществени голям брой оперативно-издирвателни дейности. Към момента самоличността на причинителя не е открита.

Във връзка с това ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна насочва зов за подпомагане - всеки, който разпознае мъжа от видеокадрите или разполага с информация, която би помогнала на проверяващите, може да алармира при обезпечена анонимност на тел.: 112, 052/615166 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР