След като Орлин Павлов обра овациите на публиката в София

...
След като Орлин Павлов обра овациите на публиката в София
Коментари Харесай

Орлин Павлов с премиера на първия му самостоятелен албум Още малко... на големия концерт във Варна

След като Орлин Павлов обра овациите на публиката в София и Пловдив, е ред и на морската ни столица. На 15 октомври във Фестивален и конгресен център - Варна е четвъртата спирка от националното му турне “Още малко… ” . Изпълнителят с покоряваща усмивка и вълнуващ глас ще показа за първи път пред варненските си феновете новата компилация, която също носи името “Още малко... ”.

На 15 октомври Орлин Павлов ще подари на публиката едно доста персонално и докосващо прекарване. Певецът дава обещание концерт, какъвто не е правил до момента във Варна. Ще извърши най-емблематичните си шлагери и обичани от всички части, както и чисто нови песни от новия албум.

 Снимка Дългоочакваният първи независим албум е резултат от доста вдъхновяващи случки и страсти, събирани през годините и изляти в музика, с цел да бъдат споделени с почитателите. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови части с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с доста въодушевление и познатите и обичани шлагери на артиста, някои от които с нови аранжименти. Дебютният албум носи името на едноименната ария “Още малко… ” и по думите на Орлин е събрал, още малко обич, още малко другарство, още малко страст, още малко от неговата музика.

Част от надарените музиканти, които вземат участие в основаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов. Специално присъединяване има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента „ James Bond “, основана преди години. Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев – Борче и самият Орлин Павлов. Текстове са на: Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов.

Първият независим албум на Орлин Павлов e на пазара и е в продажба в разпространителската мрежа. 

Билети за концерта във Фестивален и конгресен център - Варна, можете да купите в мрежата на Eventim.bg.  

Следващата дата от националното турне на Орлин Павлов “Още малко... ” е 20 октомври - ДКС “Васил Левски ” във Велико Търново.
Качествената музика и страст на 15 октомври са обезпечени. На сцената дружно с Орлин Павлов ще излязат 10 от най-хубавите български музиканти.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР