След като окръг Волуша в щата Флорида бил ударен от

...
След като окръг Волуша в щата Флорида бил ударен от
Коментари Харесай

Що за чудовище обитава тази река?

 чудовище-река

След като окръг Волуша в щата Флорида бил ударен от вихър, съпрузи, живеещи на брега на реката Сейнт Джонс излезли, с цел да излеят цялата си вода от своята лодка. Но всякога, щом мъжът изливал вода в реката, в средата някой започвал да прави талази.

Що за непознато страшилище плувало в дребната река, още повече че тази околност била известна с живеещите тук големи алигатори?

Отговорът на този въпрос се оказал елементарен: по време на бурята тук плували ламантини (морски крави) – огромни водни млекопитаещи, тежащи до половин звук.

Въпреки огромната си маса и мощ, тези животни не атакуват никого и се хранят единствено с водна растителност. Освен това морските крави са доста плашливи животни, а в дадения случай се уплашили от непредвиденото разплискване на вода.

 морска-крава

Към този миг американските ламантини са измиращ тип, който се намира под доста строга отбрана от страната. Заради това, прочее, фамилната двойка може да си има огромни проблеми: за вероятно увреждане на заплашен тип ги грози огромна санкция или отнемане от независимост за няколко месеца.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР