След като окончателно пропадна възможността Георги Миланов да подпише с

...
След като окончателно пропадна възможността Георги Миланов да подпише с
Коментари Харесай

Червените вдигат заплатата на Тиаго

След като дефинитивно пропадна опцията Георги Миланов да подпише с ЦСКА-София, управлението на клуба от Борисовата градина ще форсира договарянията за нов контракт с португалеца Тиаго Родригес. Атакуващият халф стартира мощно сезона и вкара победния гол в първия мач с ФК Рига, само че по-късно не демонстрира форматаа, с която завоюва на своя страна агитката през предишния сезон. За това способстват и опитите на Нестор Ел Маестро да го употребява на фланга.

От " Армията " взимат ограничения, с цел да вдигнат равнището на един от основните си играчи и един от методите за това е нарастване на заплатата и по-високи бонуси за мачове и вкарани голове с аления екип. При всички случаи, още от началото на месеца се приказва, че ЦСКА-София прави всичко допустимо да преподпише с Тиаго, чиито договор с клуба изтича идващото лято.

Португалецът пристигна на " Армията " преди година и се наложи като корав титуляр. През предишния сезон записа 9 гола и 15 асистенции в шампионата. Халфът е мечтан и от няколко тима в родината си.

" Червените " към този момент възобновиха договорите на други трима титуляри - Кристиян Малинов, Божидар Чорбаджийски и Кирил Десподов.

" Меридиан Мач "
Първа лига 7 кръг, събота 1 септември  Ботев (Пловдив) 18:45  ЦСКА-София

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР