След като офисите по света рязко се превърнаха в недостъпни

...
След като офисите по света рязко се превърнаха в недостъпни
Коментари Харесай

Кутийките на Panasonic, които пренасят офиса у дома

След като офисите по света внезапно се трансфораха в недостъпни и рискови места, е време да стартираме да мислим по какъв начин можем да създадем дома си прелестно работно място в дълготраен проект.

Първият приоритет на домашния служащ е да обособи мястото си за работа и да не го смесва с тези за отмора и развлечение вкъщи.

За някои това значи разширение на жилището или ремонт на влажното таванско помещение, само че за Panasonic това е опция да ни продаде нещо грозновато, само че пък нужно.
 Снимка 493102

Наскоро компанията разгласи, че нейно дъщерно сдружение на име Komoru стартира да създава дребни офисни кутийки, предопределени за потребление вкъщи.

Продуктът няма по какъв начин да е по-семпъл и дървен в дизайна си, само че отдаваме това на японската деловитост и минималистичен метод.

Кутийката коства 835 $ и съставлява няколко плоскости от пресован дървен материал, които се подреждат в отворен куб и работно бюро.
 Снимка 493103

Факт е, че за толкоз пари бихме могли да вдигнем дребна дървена къщурка в двора си и да работим в цялостна самота, само че в тази ситуация по-любопитен е самият артикул и концепцията зад него.

Появата на сходни продукти ни навежда на мисълта, че домашният офис фактически ще е " новото обикновено " и е добре занапред да стартираме да приспособяваме себе си и дома си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР