След като обяви за втори път отказането си от бокса

...
След като обяви за втори път отказането си от бокса
Коментари Харесай

Тайсън Фюри записва албум

След като разгласи за повторно отказането си от бокса Тайсън Фюри съобщи, че счита да запише албум. В петък, точно на 34-ия си рожден ден, Фюри разгласи още веднъж, че повече няма да се върне на кръга. Той оваканти купата на Ring Magazine за най-хубав боксьор в тежка категория, а има период до 26-и август, с цел да удостовери публично пред WBC, че няма повече да се боксира.

„ Справих се добре в бокса. Светът е отворен за толкоз доста неща в този момент. В момента върша документален филм с Нетфликс. Скоро ще запиша и музикален албум. Кой знае, може един ден да ме видите и в киното “, разгласи Фюри в изявление пред списание Ринг.

Наскоро Фюри в изявление пред Гарет Дейвис, че счита да извършва части на Ед Шиърън и Адел. През 2019 година боксьорът записа коледна ария с Роби Уилямс. Парчето се споделяше Bad Sharon, като Фюри записа своята част от дневната си. Той също партнира на Дон Маклийн в съвременна версия на Американски къс 50 години, след основаването на песента. Дуетът сред двамата бе показан на „ Уембли “ пред 94 000 фенове преди багра, който Фюри завоюва против Дилиън Уайт през април. Това си остава и последната среща в кариерата на Циганския цар, в която няма нито една загуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР