След като обяви, че се е разделила с Мартин Николов

...
След като обяви, че се е разделила с Мартин Николов
Коментари Харесай

Емануела с нов ухажор

След като разгласи, че се е разделила с Мартин Николов - Елвиса, фолк звездата Емануела има нов любовник, който не стопира да я изненадва с истински и доста скъпи дарове. На вниманието, което получава от господина, могат да ѝ завидят всичките ѝ колежките. 

Обожателят на Емануела надмина себе си по автентичност в подаръците, които й сервира на присъединяване ѝ в Слънчев бряг. Изпълнителката на " Устните ти мръсни " към този момент има роза от чисто злато. 

Емануела останала без думи, когато в офиса на клуба пристигнала роза, потопена в същинско злато и тежаща цели 2 кг.

Не е нужно да ви споделяме, че розата коства цяло положение. Освен това има и рядка сребърна чаша, която е същинска антика и богатсво за колекционерите. 

" Благодаря от сърце ", е написала звездата, само че от личния състав на заведението научихме, че е била шокирана и прелестно сюрпризирана от вниманието на въпросния господин.

Опитахме се да се разберем от кого тъкмо идва изненадата, само че научихме единствено, че мъжът е обожател на певицата от години и постоянно може да бъде засечен на нейни участия, като нормално я обсипва с бутилки скъпо шампанско и е същинска находка за шефовете на заведенията, защото правел голяма сметка.

Емануела показа пред нашата медия неотдавна, че към този момент не е обвързана с Мартин, въпреки да е ходатайствала да го вземат в риалити формата " Игри на волята " и най-сетне да сбъдне фантазията му да стане прочут, написа blitz.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР