След като новият министър на спорта Радостин Василев от ИТН

...
След като новият министър на спорта Радостин Василев от ИТН
Коментари Харесай

Владимир Зарков обясни какво е нужно, за да станеш шеф на тотото: Да си мазал с плажно масло гърба на новия министър...

След като новият министър на спорта Радостин Василев от Има Такъв Народ назначи за началник на тотото своя другар Александър Тодоров, журналистът Владимир Зарков изреди на какви условия би трябвало да дава отговор човек, с цел да заеме позицията.

" Какво ти би трябвало, с цел да станеш началник на тотото след Промяната:

- Да си от Плевен.
- Да си лепил плакати на Слави на стадион „ Белите орли “.
- Да приказваш на Вие на сестрата на Слави.
- Да си другар от дребен с новия министър.
- Да си мазал с плажно масло гърба на новия министър.

Стига толкова…
Политическа партия: Странно за какво министър Руди изтри тази фотография с палавника, на който даде тотото… "

Александър Тодоров е на 32 години от Хасково. Избран е за депутат от регион Плевен. По специалност е правист, член е на на парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и на комисията за директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество.

Срещу освобождението от служба в Народно събрание на Александър Тодоров се оповестиха от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. Мотивите им са, че той е попълнил неверна декларация.

" Тук става въпрос за принудително изземане на властта. Призовавам сътрудниците от всички парламентарни групи да спрат тези практики, това е безочливо. Няма да разтварям думи за назначение на дами, братовчеди, това е надменно ", разяснява Радомир Чолаков от ГЕРБ-СДС.

Според опозицията Александър Тодоров е назначен на поста началник на тотото в нарушаване на закона, тъй като е бил народен представител в това време.

Междувременно през вчерашния ден Софийски градски съд спря вписването на новото управление на Българския състезателен тотализатор.

До решението на Софийски градски съд се стига след тъжба от страна на досегашните членове на Управителния съвет на тотото Христо Йовов и Гошо Гинчев. Определението на съда не предстои на обжалване.

В Управителния съвет на БСТ се чака да влязат още Росен Иванов и Георгий Султанов.



На фотографията вдясно е Радостин Василев, вляво Александър Тодоров.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР