След като Нинова 16 години не може да ни бие

...
След като Нинова 16 години не може да ни бие
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: 16 години Нинова не може да ни бие на избори. Да си гледа оцеляването на партията

След като Нинова 16 години не може да ни бие на избори, се стигна до обстановка, в която с 20-ина депутати е отбелязала победа – отводът на Борисов от личния му имунитет. Това сподели Десислава Атанасова пред публицисти в отговор на думите на Корнелия Нинова по адрес на Борисов, оповестяват от novini.bg.

„ Нинова, призовавайки за обективни присъди, в изказването, което е направила, евентуално не помни, че не тук е трибуналът, от който определяха кой да бъде съден и с каква присъда. Странно ми е тя да приказва в един глас с някогашни магистрати, които стартират своите политически планове. Чудя се, има ли логическа връзка с разнообразни събития, в това число водейки диалози с ГЕРБ-СДС за държавно управление в първия мандат, и нейната внезапна смяна на мнение “, разяснява тя.

Атанасова посъветва водача на Българска социалистическа партия и останалите сътрудници да не заместват правосъдната власт в калните си политически игри: „ Имунитетът, от който Борисов се отхвърли, се употребява евентуално за политическа дъвка, която се лиши през днешния ден от Нинова и други сегашни и бъдещи политически водачи, които ще вършат политически планове. “ Тя е безапелационна, че не е работа на Нинова да разяснява бъдещи правосъдни решения. „ Да си гледа партията и нейното оцеляване “, добави тя.

„ Ако има правдивост и обективна присъда, тя ще е неговата дефинитивна оправдателна присъда по това скалъпено съгласно нас дело. Всички сме наясно с материалите по делото, по какъв начин се забавиха всички изводи и всевъзможни процесуални дейности на прокуратурата. Очакваме резултатът да стане явен напълно скоро “, сподели още Атанасова./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР