След като Ники признава на Бела за своята изневяра, тя

...
След като Ники признава на Бела за своята изневяра, тя
Коментари Харесай

Неочаквани обрати в новия епизод на „Следвай ме“

След като Ники признава на Бела за своята невярност, тя е съкрушена, а държанието ѝ става повече от притеснително. Бела се затваря в себе си, а приятелите ѝ Петя и Петьо се пробват да разгадаят какъв е казусът и при срещата им в учебно заведение, схващат за изневярата на Ники.

Объркана, Бела взема решение да написа на някогашния си другар и да му елементарни за прегрешенията в предишното. Той от своя страна единствено това чака и незабавно идва на посетители на Бела. На идващия ден Ники взема решение да се извини на Бела с самопризнание и букет цветя, само че когато отива у тях, схваща, че към този момент я е изгубил. Разочарованието му е толкоз огромно, че той отива не при кого да е, а при София.

В същото време Алекс поучава Йоан да престане да се преценява с публичното мнение и да надскочи личните си предубеждения. Йоан явно съумява да се вслуша в съвета на Алекс, тъй като когато приятелите от компанията му се пробват да унижат чистачката в учебното заведение, Йоан яростно се намесва и намерено декларира, че това е повече от чистачка – неговата майка.

Петьо, от своя страна, намира лично решение да признае възприятията си пред Катя и те стават публично двойка.

Как ще се развият връзките сред Ники и Бела, Ники и София, ще откри ли път Йоан към Петя, вижте в новия сезон на „ Следвай ме “ първо във Vbox7.com.

Гледайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com. Още вести за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Фейсбук страницата на поредицата.

Припомнете си какво се случи в „ Следвай ме “ до в този момент:

Признание заплашва любовта на Бела и Ники от „ Следвай ме “

Лъжа е напът да раздели Бела и Ники от „ Следвай ме “

Любовно провинение трансформира всичко в „ Следвай ме “

Първата целувка на Бела и Ники от „ Следвай ме “ прекатурва всичко
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР