След като неведнъж твърдеше, че в даден момент ще се

...
След като неведнъж твърдеше, че в даден момент ще се
Коментари Харесай

Наум Шопов зарязя медицината, остава актьор

След като нееднократно твърдеше, че в даден миг ще се откаже от актьорското занятие, с цел да се развива в медицината, Наум Шопов закача бялата престилка на закачалката и не счита в скоро време да се посвети на хирургията, за която сякаш си мечтаеше. Признанието екранният лекар Тасев от „ Откраднат жинот “ направи във видео в YouTube, в което дава отговор на въпроси от почитателите дружно с половинката си Теа. „ За момента нямам проекти да се занимавам с медицина “, изясни дипломираният доктор, който ще снима особено видео за решението си.

„ Искам да ви опиша какъв е пътят на моите мисли и по какъв начин съм стигнал до мястото, на което съм сега имайки поради, че съм приключил медицина съвсем с отличие. Тъй че считам, че би било потребно освен за хора, които следват медицина сега, само че и за хора, които следват нещо друго и не са сигурна сега дали желаят да се занимават тъкмо с това “, споделя артистът, който следва да забележим и като водещ на риалити предаването „ Ергенът “.

Синът на Христо Шопов обаче добавя, че е подхванал всички нужни стъпки, с цел да не загуби правата си. Така, той ще може да се посвети на лекарската специалност, когато реши, че е пристигнал моментът за това. Наум Шопов младши е четвърто потомство артист –прабаба му е Мара Шопова, дядо му и баба му са Наум и Невена Шопови, татко му е Христо Шопов, вуйна му е Лиза Шопова. Майка му Мариана Станишева също е актриса. Само че откакто в детството и юношеството си Наум взе участие в редица постановки и кино продукции, внезапно си споделя: "Аз не съм артист “.

Решава да кривне от фамилната традиция и вместо в театралната академия кандидатства медицина. Когато Любо Нейков от продуцентската компания „ Дрийм Тийм “ му се обажда да се яви на кастинг за сериала "Откраднат живот “, Наум взема решение да се опитва, най-много тъй като сериалът е на лекарска тема. След поканата и за риалити предаването „ Ергенът “ Шопов поставя лекарската кариера на трупчета макар острата потребност от медици в България и към момента върлуващата коронокриза.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР