След като не успя да стане евродепутат през 2007 година

...
След като не успя да стане евродепутат през 2007 година
Коментари Харесай

„Демократична България“ издига Тома Белев за съветник в София


След като не съумя да стане евродепутат през 2007 година със „ Зелената партия “ на Александър Каракачанов, след това няколко пъти взе участие безуспешно в парламентарни избори със „ Зелените “,сега еколога Тома Белев е комплициран в листата на "десните " от „ Демократична България “.

Роденият в Кърджали лесовъд в зората на демокрацията се увърта към Свободка Стефанова народен представител от Съюз на демократичните сили и някогашен ръководител на комисията по околна среда. С нейните подкрепи никому известният Тома Белев през 1999 година става Директор на „ Парк Витоша “ по време на държавното управление на Иван Костов. Резултата от 13 годишното ръководство на най-старият парк на Балканският полуостров е скръбен. Витоша, признака на София е образец за съсипия, безхаберие и неспособно ръководство на държавна благосъстоятелност. Примерите за това са десетки. Но най-голямата щета нанесена на планината е през 2001 година Тогава заради липса на съответни дейности, от страна на Директора Тома Белев, смърчовите гори в Парка са унищожени от корояд. А точно за съхранението на този тип гори през 1934 година той е основан.Трудът на генерации лесовъди е провален, поради некомпетентноста на Белев.

В интервала 1999 -2012 година на Витоша, по-точно на „ Боянският водопад “ 5 индивида умират в резултат на рухване. Основната причина е, че мястото е доста рисково и няма сложени защитни парапети. В изявление за медиите тогава Тома Белев цинично декларира, че те сами са си отговорни и, че Планът за ръководство на парка не разрешава създаване на защитни уреди.Този проект е признат през 2005 година след редакция от Белев. В него са заложени такива клопки с ограничавания,че от този момент до момента е невероятно, освен да се възобновят спортните уреди, само че и да се ремонтират десетките хижи издигнати с непринуден труд на софиянци.

Точно този "експерт " избраха десните да включат в листата за общински съветници. Свършиха ли естествените и кадърни хора в София, та градската десница не можа да откри различен по-компетентен и харизматичен човек за листите от Тома Белев. Или толкоз подценяват гласоподавателите си, че считат щом е повдигнат от тях няма къде да вървят и ще гласоподават.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР