След като не успя да привлече суперзвездата на Барселона Лионел

...
След като не успя да привлече суперзвездата на Барселона Лионел
Коментари Харесай

Манчестър Сити подготвя оферта към Барса за Лионел Меси

След като не съумя да притегли суперзвездата на Барселона Лионел Меси през лятото, Манчестър Сити приготвя оферта за играча, която да изпрати на каталунците през януарския трансферен прозорец, твърди “Сън”.

Според изданието, защото Меси към момента не е възобновил изтичащия си след края на сезона контракт, “гражданите” се надяват, че ще съумеят да убедят Барса той да бъде продаден против подобаваща сума през зимата. Както е известно, на “Камп Ноу” се намират в доста тежко финансово състояние поради големите си задължения, като постъпленията от подобен трансфер биха помогнали за подобряването на обстановката. От британския вестник също по този начин акцентират, че аржентинецът към момента е в хладни връзки с клуба след отхвърли да бъде пуснат да си тръгне през предишното лято.

Новите правила на Шампионската лига разрешават даден състезател да играе в шампионата за два тима през сезона, тъй че възможното привличане на Меси би помогнало доста на Сити в елиминационната фаза напролет. Ако дойде в тима, нападателят ще се събере с Джосеп Гуардиола, с който имаха доста сполучлив взаимен интервал в Барселона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР