След като не отговори на 19 минути 3 дни как

...
След като не отговори на 19 минути 3 дни как
Коментари Харесай

Бонев свали бордовете на 5-ия ден

След като не отговори на 19 минути 3 дни по какъв начин финансира огромната си билборд акция за десетки хиляди лв., на 5-ия забелязахме, че Борис Бонев смъква своя лик от основните места и кръстовища в милионния град.

В публикацията на 19 минути се даваше разумната версия, че е допустимо въпросните бордове да не са платени, а да са дарени – както тези 400 000 лева от чиновниците на NEXO за неговите съперници от Демократична България с идентични суми от по 19 933,33 лева (половин годишен приход на глава), в една и съща минута на един и същи час в един и същи ден, проведени на групи.

Но следователно и при Борис Бонев би зародил въпросът кой и за какво прави това подаяние и на какво разчита в бъде[1]ще против скъпоценната си услуга? Разследване на 19 минути сподели

тъкмо кой и за какво е дарил билбордовете на първия оповестил кандидатурата си за кмет на София за акцията през есента. За разлика от Демократична България, чийто водач Христо Иванов вярно сподели, че даренията ще бъдат върнати, само че обединението му отхвърли да го стори, Бонев най-малко се отхвърли от рекламните пана след няколко дни.

Обикновено бордовете се наемат за 14 или 30 дни, а той ги освободи на 5-ия. Проблемът в приемането обаче остава, както и неналичието на бистрота, обяснена също като в тази ситуация с NEXO и Демократична България с фенска обвързаност на донорите. Най-големият проблем обаче е какъв беше въобще смисълът на бил[1]борд – акцията на Бонев. Особено на фона на учредяването на него[1]вата партия Спаси София, което се организира не къде да е, а в най-скъпата въобще конгресна зала в целия град, чието наемане с подиум, осветяване, озвучаване и покъщнина стартира от 30 000 евро или 60 000 лева, а настрана са най-малко 10 000 лева за кетъринг и най-малко още толкоз за организация и логистика.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР