След като не могат да използват базата на любимия си

...
След като не могат да използват базата на любимия си
Коментари Харесай

Феновете на Спартак правят мач под прозорците на кмета във Варна!

След като не могат да употребяват базата на обичания си Спартак повече от 7 години, почитателите взеха решение да провеждат футболен мач пред Община Варна. Спектакълът е плануван за 17 октомври (вторник) от 18 часа пред постройката на Общината.

Във фенската страница във " Facebook " тече дискусия къде тъкмо да се организира тази забавна среща, която на процедура се явява митинг на последователите против неналичието на публична позиция на Общината по проблема " Спартак ". Преди минути бе решено сцена на конфликта да е площадът пред Общината, като в мача ще вземат участие ветерани и деца от детско-юношеската школа на спартаклии. За всички фенове пък ще има доста забавни изненади.

Както е известно, почитателите на Спартак от няколко месеца водят борба за връщане на парцелите на клуба като общинска благосъстоятелност. Въпреки извършените диалози с общински шефове обаче, въпросът " Спартак " по този начин и не е обсъждан още на сесия на Общински съвет, нито пък е излязла обществена позиция на градската администрация.

Докато се чака развиване на локална почва по мъчителната тематика за едно по-добро бъдеще на близо 100-годишен клуб с обичаи и триумфи в родния футбол, социална поддръжка на последователите на Спартак оказаха едни от най-големите имена във футбола и спорта на България – Димитър Пенев, Иван Вуцов, Стефан Грозданов, Красимир Зафиров, Анатоли Нанков, Тодор Стойков и други.

Ръководството на ФК Спартак 1918, Общо събрание на колегиите ЖСК-Спартак, други институции и културтрегери също оповестиха, че поддържат ултрасите.

Ето и полемиката, която се водеше във " Facebook " страницата на почитателите на Спартак:

" Здравейте, соколи!!! Отлагат сесията непрекъснато, което е несериозно от страна на общината! Според нас редят пъзела, неизгодно за Спартак Варна! Започваме организация за митинг! Допитване до всички къде: пред Общината или пред Инжстрой? В взаимозависимост от мненията, насочваме силата си в определената посока! 100 ваши отзиви ще са задоволителни! Спартак Варна в едно!!! "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР