След като наскоро Дуа Липа предизвика интереса на феновете си

...
След като наскоро Дуа Липа предизвика интереса на феновете си
Коментари Харесай

Секси бягството на Дуа Липа

След като неотдавна Дуа Липа провокира интереса на почитателите си със серия от фотоси по бански в дома си, в този момент изпълнителката е решила да разноски своя секси бански до едно райско местенце.
 Дуа Липа и секси банските ѝ
Секси банските на Дуа Липа

Знае по какъв начин да предизвика

За задачата Дуа Липа е избрала островната страна Сейнт Лусия, която се намира в източната част на Карибско море. Света Лусия е ситуирана върху едноименен вулканичен остров и е част от групата на Малките антилски острови.

Съдейки от качените фотоси на изпълнителката в Instagram, мястото е в действителност вълшебно - дива природа, кристални води и страхотни местенца за пребиваване и отмора.

View this post on Instagram
A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on Jul 4, 2020 at 6:07am PDT

На част от фрагментите се вижда, че Дуа Липа е в компанията на половинката си - Ануар Хадид, с който се любуват на хубостите на острова, до момента в който си берат кокосови орехи.

На други певицата е решила да показва невероятната си фигура, която гордо демонстрира пред камерата и то в наедрял проект.

View this post on Instagram
A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on Jul 5, 2020 at 9:17am PDT

Когато някой наподобява толкоз секси, колкото Дуа Липа, сигурно притегля внимание, когато театралничи по този провокационен метод, както означиха и доста от почитателите на изпълнителката в мнения под фрагментите.
 Дуа Липа и новата ѝ прическа
Новата огнена прическа на Дуа Липа

Певицата обича да разнообразява и провокира
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР