След като наскоро беше уличен, че продава опасна добавка, Ричард

...
След като наскоро беше уличен, че продава опасна добавка, Ричард
Коментари Харесай

Излъган рекламодател пратил мутри на Ричард Величков? Фитнес инструкторът бил наясно кой го млати пред жилището му

След като неотдавна беше махленски, че продава рискова добавка, Ричард Величков беше застигнат от нови неприятности, научи HotArena.

Двама яки мъже го причакали пред жилището му в София и го нападнали с ритници. Фитнес инструкторът бързо се съвзел след случая и не търсил публично подпомагане от органите на реда. Причината е, че бил наясно от кое място идва предизвестието и се тормозил да не се задълбочат проблемите.

Според една от версиите Ричард бил обичай по поръчка на един от производителите на злополучните хапчета за намаляване „ Липовон “.

Друга обаче гласи, че мутрите били пратени по повеля на измамен рекламодател, написа „ Галерия “. Брадърът имал навика да прибира пари и поле да се бави с осъществяването на уговорките си, включващи постове в обществената мрежа или различен вид промотиране на съответната компания. Конфликтът сред него и представител на ощетената компания назрявал още преди да гръмне абсурдът с разкритията за „ Липовон “.

Величков не бил от най-сериозните и не спазвал изключително ангажиментите си. Той разчитал на славата си и считал, че е последна инстанция, което му давало мотив да си върти свои схеми и да се надява, че все ще минава сред капките. Много скоро обаче го чакат още по-големи грижи, тъй като против него се води досъдебно произвеждане и евентуално ще му бъде повдигнато обвиняване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР