След като напуснал болницата Крешич, се запознал с жена от

...
След като напуснал болницата Крешич, се запознал с жена от
Коментари Харесай

Болен От Рак Последен Стадий Отдавна Трябваше Да Е Мъртъв, Но Той Се Излекува От Коварната Болест С Тези Две Съставки

След като напуснал болничното заведение Крешич, се срещнал с жена от Босна, която му споделила рецепта, стопираща рака. Лекарството се състояло от мед и джинджифил. Напоследък рецептата доби огромна известност и за нея е писано не един или сва пъти.

„ Напуснах болничното заведение през април, а през лятото към този момент бях нов човек. Когато отидох при лекарите, те не можеха да повярват, че съм още жив. И бяха още по-шашнати, когато ме прегледаха ”, споделя хърватинът.

Прегледът посочил, че ракът към този момент го няма. Всеки, който го срещнел, не можел да повярва, че е бил болен от рак и то в последна фаза, с наслада споделя Крешич.

Днес той прилива от сила и изцяло има вяра, че рецептата с мед го е избавила. Предлага я на хора от целия свят, които са с неговата диагноза. Те идват при него и дружно обменят опит.

Хърватинът споделя, че разполага с доста документи, които могат да убедят и най-големия песимист в невероятните резултати на лечението с мед. Търсещите освобождение, освен това евтино, могат да намерят вяра в естествения способ, твърди Крешич.

От рисунките в пещерите, датиращи от желязната ера, знаем, че медът бил употребен за лекуване преди 8 000 години. Древната, на 5000 години аюрведическа медицина приема меда за „ елексир на живота ” и го разделя на 8 разнообразни вида, всеки от който има обилие от лечебни качества.

През 2004 година Би Би Си гръмна с новината, че медът оказва помощ при рак: Учени от университета в Загребса намерили пчелни артикули, които стопират развиването на тумора при мишките и го калцират. „ Вероятно учените били мощно впечатлени от лекуването на Крешич, че почнали да го изследват ”, разясняват публицистите на английската телевизия.

В списанието „ Науката за храната и агрокултурата ” учени оповестяват за пациенти, заболели от рак, които са се избавили с мед. За да се застраховат, предлагат да се употребява естественото средство дружно с токсичната химиотерапия. Не отхвърлят стандартните лекарствени способи, с цел да не застрашат кариерата си.

Екипът на доктор Нада Оршолич също работи по тематиката. Нейните хора също откриха, че пчелните артикули са потребни при управление растежа на тумора. Приемът на мед и неговите производни предотвратява появяването на рак и на метастази. „ Тези вторични тумори постоянно са последица от химио- и лъчетерапията ”, споделят медиците.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР