След като напусна Слави, Грахич не успява да възроди кариерата

...
След като напусна Слави, Грахич не успява да възроди кариерата
Коментари Харесай

Грахич мизерства без Слави, тарифата й падна до ...

След като напусна Слави, Грахич не съумява да възроди кариерата си. Така става с всички останали певици, отказали се да пеят с " Ку-ку бенд ". Най-яркият образец е Деси Добрева, която беше фаворитка на Слава, само че откакто скъса контракта си с него, надали има човек в страната, който може да запее и една нейна ария. Другата, която се мъчи без Дългия и горчиво съжалява, че го е напуснала, е Нели Петкова. Откакто е сама, тя непрестанно записва нови песни и дава изявленията в медиите, надявайки се да сътвори интерес към себе си, само че нищо не се получава. Единствената някогашна изпълнителка на Трифонов, чиято кариера върви, е Алекс Раева. Но даже и нейните сполучливи изяви не са като певица, а като тв водеща.

Кариерата на Цветелина Грахич внезапно пое в низходяща посока, откогато се раздели със Слави Трифонов. В очакване на предложения за работа тя е свалила хонорара си с 1000 лв., само че отново нямало кой знае какъв брой искащи да я слушат.

За момента Грахич има приблизително едно присъединяване седмично, а ползата към нея спада с всеки ден, в който не е в народен ефир. Сериозна заслуга за това има фактът, че като част от „ Ку-Ку Бенд ” тя постоянно вървеше в комплект с сътрудника си Борис Солтарийски, а в този момент към този момент няма право да пее с него. Твърди се, че вместо 4 бона, колкото взимала, до момента в който била със Слави, към този момент желала по три, надявайки се, че по-ниската сума ще донесе повече предложения за работа. От тази „ промоция ” не губи нищо, тъй като като неин началник Дългия е прибирал половината й хонорар, а в този момент босненката не дели парите с никого. Дори и с 4 участия на месец, тя отново взима 12 000 лв., само че с тях би трябвало да заплаща на композитори, текстописци и студиа за звукозапис, да финансира клипове и не на последно място – да си купува театрално тоалети. В последна сметка разноските на певицата ще се окажат доста по-големи от приходите, писа „ Уикенд “.

За нейно отчаяние, поканите за участия напълно не са толкоз доста, колкото очаквала, тръгвайки си от „ Ку-Ку Бенд ”. За момента тя афишира изяви в градове като Дупница и Китен, само че излизанията й пред аудитория се броят на пръстите на едната й ръка. Наскоро Грахич се похвали, че откогато сама си е началник, телефонът не стопира да звъни и я заливат с предложения. Фактите обаче сочат, че тези думи са меко казано пресилени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР