След като направихме основен външен ремонт на читалището в Триводици,

...
След като направихме основен външен ремонт на читалището в Триводици,
Коментари Харесай

Ремонтираха читалище в Триводици за първи път от 30 години

След като направихме главен външен ремонт на читалището в Триводици, който включваше ремонт на покрив, дограма, фасада и стълбището, постройката се съчета изцяло с новия център на обитаемото място, където също извършихме повсеместен ремонт и облагородяване на парка и площадното пространство към него – оповестява кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев.
Започнал е и вътрешен ремонт на постройката.

„ Ремонтът се прави още веднъж с наши средства, като включва таван, под, шпакловка и боядисване на всички пространства в постройката. Тук, с изключение на библиотеката, има и още две зали, които са подобаващи за пенсионерски клуб и за фитнес. В момента се ремонтира огромният салон, който откакто приключим, ще се употребява за самодейна активност, за театрални представления или за прожекция на филми “, добавя Мараджиев.
По думите му към този момент са подготвени две от стените в салона, а работата върви бързо, тъй като материалите са обезпечени.
„ И скоро жителите на Триводици ще могат да употребяват читалището, което не беше ремонтирано от най-малко 30 години и въпрос на време беше постройката напълно да рухне. Така че, мисля за всяко обитаемо място! Не разделям града и селата! “, акцентира градоначалникът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР