След като направи успешна кариера като модел и поп звезда

...
След като направи успешна кариера като модел и поп звезда
Коментари Харесай

Бащата на Саманта Фокс едва не я убил

След като направи сполучлива кариера като модел и поп звезда през 80-те, Саманта Фокс съобщи мениджмънта върху марката си на татко си Пат. За жал обаче, той е имал сериозен проблем с използването на опиати и алкохол, което се оказало съвсем съдбовно за звездата. Неговата взаимозависимост довела до грубо нахлуване върху щерка му, след което тя била на косъм от гибелта, споделя Фокс пред Daily Mirror.

Тя споделя какво се е случило преди години: "Молих го с месеци наред да ми постави радио в колата, само че той беше толкоз интоксикиран, че помолих телохранителя ми Дейв да го направи. " Тогава тя продължава описа си, като прибавя, че в този миг татко ѝ откачил и я нападнал.

"Лежах на пода свита на кълбо, а той ме риташе и крещеше "Изглеждаш тъкмо като ш****та си майка. Точно като нея си. " Помислих си, че ще ме убие и го молих да спре. Когато се пробвах да се изправя, ме изрита толкоз мощно в стомаха, че се строполих още веднъж на земята. "

След офанзивата тя се оказва с две счупени ребра, пукнат череп и насинено око.

Когато се е осъзнала, споделя по какъв начин е избягала от къщата с кръв по косата, отишла е при съседите и им е разказала какво се е случило, а те са ѝ споделили да не вика полиция, тъй като това ще съсипе татко ѝ.

Саманта, чиято автобиографична книга "Завинаги " ще излезе на пазара, роман, че когато се върнала в къщата да събере багажа си и да се изнесе, заварила татко си да плаче и да я моли да ѝ елементарни, само че тя отказала да го направи.

Въпреки че оттогава до гибелта му през 2000 година, те не са си говорили доста, тя въпреки всичко му е дала прошка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР