След като намери сили да загърби една насилствена връзка, д-р

...
След като намери сили да загърби една насилствена връзка, д-р
Коментари Харесай

Холивудски секс терапевт, който се бори да защити жените, изхвърлени от балкона от нейния обсебен бивш

След като откри сили да загърби една насилствена връзка, доктор Ейми Харуик беше решена да употребява отрицателния си опит
, с цел да помогне на другите Жени. 38-годишната Ейми беше сполучлив холивудски секс терапевт. Освен че работи с частни клиенти, тя се специализира в поддръжка на проституиращите. Знаеше какво е да се чувстваш уязвим.

Ейми приключва във Филаделфия, след което се реалокира в Ел Ей през 2001 година, с цел да следва фантазиите си да бъде терапевт. Работила е като модел, танцьорка и даже уредник на празненства, само че всичко това е било, с цел да заплати пътя си в колежа. Тя учи логика на психиката и в последна сметка ще получи лиценза си за фамилен и секс терапевт.

Докато Ейми посещаваше празненства по работа през 2009 година, тя непрестанно се натъкваше на Гарет Пърсехаус, който беше фотограф и упорит комикс. Те излизаха две години, само че Ейми не споделяше доста от връзката им със фамилията си. Те подозират, че е било, тъй като тя не е била щастлива и е знаела, че няма да проработи.

И с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР