След като наказа Ювентус с отнемане на 15 точки от

...
След като наказа Ювентус с отнемане на 15 точки от
Коментари Харесай

Италианската федерация погва и Наполи заради трансфера на Осимен

След като наказа Ювентус с лишаване на 15 точки от актива му в Серия " А ", Италианската футболна федерация може да се насочи към водача в класирането Наполи, написа “Ла Република ”.

Федералният прокурор Джузепе Чине, който работи по случая със “Старата госпожа ”, ще изиска нови доказателства към прехвърлянията на Наполи през последните години и най-много този, с който беше притеглен техният голмайстор Виктор Осимен. В договорката с Лил за нападателя бяха включени сумата от 72 млн. евро плюс 10 млн. под формата на бонуси, както и четирима играчи на обща стойност 20 млн. Въпросните футболисти бяха вратарят Орестис Карнезис, записал единствено един мач за Лил, както и трима юноши, които незабавно бяха преотстъпени на нискодивизионни клубове и по-късно им бяха прекъснати договорите. Чине ще изиска копие на събраните документи от претърсването на офисите на клубния президент Аурелио Де Лаурентис през предишния юни.

Междувременно, “Либеро ” твърди, че още четири клуба са застрашени от нови следствия по отношение на изкуствено повишение на финансови облаги. Това са Сасуоло, Аталанта, Рома (заради размяната с Ювентус за Лука Пелегрини и Леонардо Спинацола) и Милан (заради размяната на Леонардо Бонучи и Матия Калдара), откъдето дефинираха информацията за " изцяло неоснователни клюки ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР